You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Ostukorv, 0.000
Hind kokku koos KM: 0.00

Päevavalguslamp Beurer TL 30 / 608.05

€ 56.50
  • KM-ta: € 46.31
  • Bränd:Beurer Mudel:608.05 Saadavus:Tellimisel 1-4 Tööpäeva Kogus:5 tk.
Taotle järelmaksu

Esimene osamakse:

Periood:

99 € kuumaks Hinnanguline kuumakse summa. Pankadest pakkumiste saamiseks klõpsake nuppu "Taotle järelmaksu" ja täitke taotlusvorm.

Talvisel ajal, kui valget aega on oluliselt vähem ning inimesed viibivad rohkem siseruumides, võib valguse puudumine meie enesetunnet oluliselt mõjutada. Seda nimetatakse sageli „talvedepressiooniks“.

Sümptomid võivad ilmneda mitmel viisil:
• Tasakaalutus
• Suurenenud unevajadus
• Meeleolulangus
• Isutus
• Energia ja elurõõmu puudumine
• Keskendumisraskused
• Üldised ilmastikutingimustest põhjustatud muutused enesetundes

Nende sümptomite põhjus on see, et valgus ja eelkõige päikesevalgus on eluks hädavajalik ning sellel on inimkehale otsene mõju. Päikesevalgus juhib kaudselt melatoniini tootmist, mis eraldub vereringesse ainult pimeduses. See hormoon annab organismile teada, millal on aeg magada. Seega suureneb napima päikesevalgusega kuudel melatoniini tootmine. See muudab hommikuti tõusmise raskemaks, sest organismi funktsioonid on aeglustunud. Kui kasutad päevavalguslampi vahetult pärast hommikul ärkamist ehk võimalikult vara, lõpetad melatoniini tootmise ning tuju muutub paremaks.

Lisaks sellele takistab valguse puudumine õnnehormooni serotoniini tootmist, mis meie enesetunnet oluliselt mõjutab. Seega toob valguse kasutamine kaasa kvantitatiivsed muutused hormoonides ja aju neurotransmitterites, mis võivad mõjutada meie aktiivsuse taset, tundeid ja enesetunnet. Valgus võib hormonaalse tasakaalutuse negatiivse mõju vastupidiseks muuta. Ereda valgusega lamp sobib päikesevalguse asendamiseks, et hormonaalset tasakaalutust kompenseerida.

Meditsiinis kasutatakse ereda valgusega lampe valguse puudusest tingitud mõjude kompenseerimiseks. Ereda valgusega lambid toodavad rohkem kui 10 000 luksist valgust (15–20 cm vahemikus). See valgus võib inimkeha mõjutada ning seda saab kasutada raviks või ennetaval eesmärgil. Tavaline elektrivalgus ei ole hormonaalse tasakaalu mõjutamiseks piisav. Näiteks hästivalgustatud kontoris ei ületa valgustugevus 500 luksi.

Kohaletoimetamise info:

1. Tulen ise poodi järele, tasuta (Tallinn, Vana-Lõuna 19, E-R 9:00-17.00):
Tulen ise1-5 TööpäevaTasuta
2. SmartPOST automaat ( 3eur / tellimus üle 20eur - 2eur / üle 200eur - tasuta):
SmartPOST 3-7 Tööpäeva2 EUR
3. Omniva automaat ( 3eur / tellimus üle 20eur - 2eur / üle 200eur - tasuta):
Omniva3-7 Tööpäeva2 EUR
4. DPD Pickup punkt (2 EUR / tellimus üle 100 EUR - tasuta):
DPD Pickup2-7 Tööpäeva2 EUR
5. Venipak Pickup punkt (2 EUR / tellimus üle 100 EUR - tasuta):
Venipak Pakiautomaat2-5 Tööpäeva2 EUR
6. Kulleriga kohale:
Kuller üle Eesti 2-7 Tööpäeva5 EUR
f

Sarnased tooted