Aeglane keetja Sencor SPR5520SS - otsetee tervislikuma toitumise poole!
Aeglane küpsetamine on uus toiduvalmistamise viis, mis säästab kõik maitsed.
Ei vaja õli, säästab aega ja raha, võimaldab aurutada, küpsetada, praadida ja valmistada suurepärast hautist.
Hoiab ära toidu kõrbemise, kuna ei kasuta kõrget küpsetustemperatuuri.
Vähendab veetarbimist tänu küpsetamisele ühes potis.
Mittenakkuvast alumiiniumist sisepott multifunktsionaalseks kasutamiseks.
Elegantne roostevabast terasest disain, mis sobib igasse kööki.
Tugevast klaasist kaas tagab pika kasutusea.
5 eelseadistatud küpsetusfunktsiooni:
- Madal aeglane küpsetamine
- High Slow Cook
- Valge riis
- Steam
- Saute
Soojas hoidmise funktsioon hoiab toidu pärast küpsetusprotsessi lõppu automaatselt ideaalsel temperatuuril.
Suurepärane supi, guljašši, moosi, lambaliha, hautise, veiseliha, köögiviljade, munade jne valmistamiseks.
7 põhjust aeglaseks küpsetamiseks:
Lihtsus – lihtsalt pange kõik koostisosad potti ja lubage kogu tööd potil ära teha.
Energia ja vee kokkuhoid – tänu spetsiaalsele konstruktsioonile ja alumiiniumpotile on soojusülekanne traditsioonilistele keraamilistele pottidele tõhusam, mis säästab energiat.
Aja kokkuhoid – kui kõik koostisosad on potti pannud, toimetab seade ise edasi.
Tugevad maitsed ja vitamiinide sääst – tänu aeglasele ja madalal temperatuuril küpsetamisele säästetakse nii maitsed kui ka vitamiinid võrreldes traditsioonilise toidu valmistamisega.
Mahlane liha – aeglane küpsetamine hoiab mahlad liha sees.
Võimalus küpsetada sitket liha – traditsioonilised sitked lihad valmivad aeglase küpsetamisega maitsvateks.
Rasvavaba toiduvalmistamine – tänu madalatele temperatuuridele pole õli kasutamine vajalik, mistõttu valmivad kergemad ja tervislikumad road.
Aksessuaarid: riisilabidas, mõõtetops