Tehnoloogia „Automatic Sensor Cooking“ abil tuvastab OptiGrill+ kohe küpsetusplaadil olevate ühikute hulga, määrab nende paksuse ja reguleerib selle alusel temperatuuri ja küpsetamise aega. Indikaatortuli ja helisignaal võimaldavad jälgida suurt täpsust nõudvate toitude valmistamist ja valmistada liha sellisel küpsusastmel nagu soovid: pooltoores, keskmise küpsusastmega või läbiküpsenud.
6 küpsetusprogrammi maitsva toidu valmistamiseks: burgerid, kana, võileivad, vorstid, punane liha ja kala ning lisaks sellele külmunud toidu režiim ja nelja temperatuuriastmega käsitsirežiim.
Esiletõstmist väärivad veel mittenakkuvad alumiiniumvalust plaadid, 600 cm² küpsetusala toidu valmistamiseks kahele kuni neljale inimesele ja suur 7° kaldega mahlarenn.
Võib pesta nõudepesumasinas, mugavaks kasutamiseks kuuluvad selle juurde kuumuskindlad käepidemed.