• Pööratava viilutamiskettaga saab köögiviljadest (nagu kurk või kapsas) lõigata õhemad või paksemad viilud.
• Pööratav riiv porgandite või õunte peenemaks või jämedamaks riivimiseks.
• Keskmine ja peen riiv pähklite, šokolaadi või kõva juustu jaoks.
• Tsitrusepress apelsinidele, laimidele ja greipidele.
• Universaalne lõiketera köögiviljade, puuviljade, kõva juustu ja üritide hakkimiseks pesto, suupistete ja magustoitude jaoks
• Kinnita alati tarvikud õigesse ajamisse – kõigil ajamitel ja tarvikutel on värvikoodid
• Roostevabast terasest kettad ja lõiketera ei jäta kõrvalmaitset ja on kergesti puhastatavad.
• Läbipaistev kaas ja lükkamisvahend
• Turvalukuga kaas: tarvikut saab kasutada ainult siis, kui see on õigesti kokku pandud.