Kiirkeedupotiga võib valmistada peaaegu kõike - imikutoitu, õrnalt valmistatud köögivilju, hautatud liha või aromaatset riisi. Vitamiinid, toitained ja maitsed säilivad tänu lühemale toiduvalmistamisajale. Hautis, guljašš või rulaad valmib kuni 70% kiiremini. Keskmiselt 50% vähem energiatarbimist.
Maht 4 liitrit
Läbimõõt 22 cm
Mõõtmed 34 x 23,5 x 17,5 cm
Valmistatud esmaklassilisest 18/10 roostevabast terasest ja vastupidavast plastikust
Kergestikäsitsetav kaas, mida saab avada vaid ühe käega
Võimaldab roogadel väga kiiresti valmida tänu rõhu all keetmisele
Varustatud survemõõdiku, ohutusventiili ja ülerõhukorgiga ning tugevate käepidemetega
Mitmekihiline põhi võimaldab potti kasutada kõigil pliitidel, ka induktsioonil