Rommelsbacheri digitaalne multifunktsionaalne kiirkeetja aitab säästa aega, energiat ja ruumi: universaalne seade asendab kuni 9 köögiseadet. Sellega saate küpsetada, aurutada, röstida ja hautada, valmistada kreemjat riisipudingut või jogurtit ning küpsetada leiba või kasutada seda tänapäevaste toiduvalmistamisviiside jaoks, nagu "Sous Vide" ja "Slow Cooking".
Kõiki programme saab eraldi reguleerida, võimalik on ka käsitsi seadistamine.
Sous Vide - vaakumpakendatud toidu küpsetamine täpselt reguleeritud ühtlase temperatuuriga veevannis. Toidus säilivad vitamiinid, jm kasulikud ained ning aroomid.
Slow cooking - lihtne rasvavaba toiduvalmistamine, säilitades kõik maitsed ja vitamiinid ning jättes mahlad liha sisse.
Turvaline kasutada rõhuta, tavalise või madalama aururõhuga – elektrooniline süsteem juhib küpsetusprotsessi automaatselt ja ohutult. Pärast toiduvalmistamise lõppu hoiab soojendusrežiim valminud roogi temperatuuril kuni üks tund.
Rõhu all kiirküpsetamine – traditsioonilise toiduvalmistamise asendamatu osa. Säästab kuni 70% aega ja 50% energiat võrreldes traditsiooniliste toiduvalmistamisprotsessidega.
- Kvaliteetne jahedaks jääv Cool Touch korpus
- 14 automaatset küpsetusprogrammi (aurõhuga või ilma); käsitsi seadistamise võimalus
- Seadistatav temperatuurivahemik 40 °C kuni 170 °C
- Surveküpsetusfunktsioon 2 rõhutasemega
- LCD-ekraan
- Käsitsi juhtimisega eraldi toiduvalmistamise funktsioon
- Taimer kuni 24 tundi, soojas hoidmise funktsioon
- Suur eemaldatav mittenakkuva kattega keedupott (6 liitrit) 4 liitri kasutatava mahuga
- Eraldi nupp ohutuks aururõhu eemaldamiseks
- 12-kordne turvasüsteem maksimaalseks kaitseks
- Lahtivõetav lihtsaks puhastamiseks, eemaldatav toitejuhe
- Kaasas täiendav rõngastihend, aurutamisalus, rest, 2 serveerimislusikat