You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Shopping cart, 0.000
Total cost: 0.00

Blue Snowball iCE, USB, must - Mikrofon / 988-000172

€ 73.00
  • Without TAX: € 59.84
  • Brand:Blue Model:988-000172 Availability:Pre-order 1-4 W. Days Quantity:5 pcs.
Get Credit

Adv. payment:

Period:

99 € per month Estimated monthly payment amount. Click "Get Credit" and fill out the application form to receive an offer from banks.
Extended warranty - repair -

Salvesta oma hääl vapustava kvaliteediga
Heli salvestamine on arvuti sisseehitatud mikrofoniga on riskantne tegevus, kuna selle kvaliteedis ei saa sa kunagi sajaprotsendiliselt kindel olla. Asnduseks on aga tunuduvalt võimekam Snowball iCE - see on kiire, lihtne ja usaldusväärne vahend, mis tagab tõeliselt hea kvaliteediga helisalvestuse kõikide sinu projektide ning tegevuse tarbeks. Selle kohandatud salvestamismeetod muudab heli kristallselgeks ning sellise kvaliteedi vastu ei saa ühegi arvuti integreeritud mikrofon. Ette suunatud salvestamisala muudab selle üheks kõige mitmekülgsemaks USB ühendusega mikrofoniks.

Kvaliteetne heli Skype'i, Twitchi ja teiste teenuste jaoks
Snowball iCE on Skype'i poolt sertifitseeritud selgusega. Kui sa sooritad intervjuusid läbi Skype'i, voogedastad oma mänguoskusi teenuses Twitch või hoiad sooja suhet kaugete sõpradega teiselpool maakera, kuulevad teised sind alati kõvasti ja selgelt.

Paranda oma heliprojektide kvaliteeti
Hea ja usaldusväärne mikrofon on kvaliteetsete tulemuste allikaks. Oma järgmise projekti jaoks vali Snowball iCE ja sinu kasutuses on tõeline kasutamismugavus ning mitmekülgsus. CD-kvaliteediga salvestusi saad lisada oma YouTube'i, SoundCloudi ja mujalegi. Loo podcaste ja jutustust koduvideote peale, lindistada erinevaid instrumente, vokaale ning kasvõi tervet bändi.

Kasuta oma lemmiktarkvaraga
Snowball iCE aitab sulle oma erinevate projektide koostamise muuta mugavamaks ja lihtsamaks. See töötab koos iga tarkvara ja arvutiga - lihtsalt ühenda sobiva seadmega ja alusta. Sul pole isegi vaja eraldi draivereid. Ära lase oma loovusehetkel kaduda vaid alusta kiirelt ja lihtsalt, et viia oma parimad mõtted ellu!

Delivery information:

1. Collect in Store, free (Tallinn, Vana-Lõuna 19 street, M-F 9:00-17.00):
Collect in Store1-5 W. DaysFree
2. SmartPOST automat (3eur / order over 20eur - 2eur / over 200eur - free):
SmartPOST 3-7 W. Days2 EUR
3. Omniva automat (3eur / order over 20eur - 2eur / over 200eur - free):
Omniva3-7 W. Days2 EUR
4. DPD Pickup (2 EUR / order over 100 EUR - free):
DPD Pickup2-7 W. Days2 EUR
5. Venipak Pickup (2 EUR / order over 100 EUR - free):
Venipak Pakiautomaat2-5 W. Days2 EUR
6. Curier:
Curier in Estonia2-7 W. Days5 EUR
f

Same goods