You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Shopping cart, 0.000
Total cost: 0.00

SteelSeries Arctis Nova 7P Wireless, PlayStation 5, must - Juhtmevaba peakomplekt / 61559

€ 193.50
  • Without TAX: € 158.61
  • Brand:Steelseries Model:61559 Availability:Pre-order 1-4 W. Days Quantity:5 pcs.
Get Credit

Adv. payment:

Period:

99 € per month Estimated monthly payment amount. Click "Get Credit" and fill out the application form to receive an offer from banks.
Extended warranty - repair -

Nova akustiline süsteem
Nova akustiline süsteem, mis sisaldab kõrge truudusega draivereid, tagab suurepärase helikvaliteedi, pakkudes kaasahaaravat 360° ruumilist heli ning mängunduses esmakordset parametrilist EQ-d. See tehnoloogia tagab ülima audioelamuse, võimaldades kasutajatel heli täpselt vastavalt enda eelistustele seadistada, mis on eriti oluline mänguritele, kes vajavad täpset heli asukoha tuvastamist.

2.4GHz, Bluetooth või mõlemad
Samal ajal töötavad juhtmevaba ühendused (2.4GHz ja Bluetooth) võimaldavad segada mängu ja mobiilseadme heli. See tähendab, et kasutajad saavad nautida mänguheli, samal ajal kui nad kuulavad muusikat või vastavad kõnedele oma telefonis, mis lisab mugavust ja paindlikkust.

Kauakestev aku
38-tunnine aku kestvus koos USB-C kiirlaadimisega annab 6 tundi kasutusaega pärast vaid 15-minutilist laadimist, mis on oluline eelis pikkadel mängusessioonidel või tööpäevadel.

AI-põhine mürasummutav mikrofon
AI-põhine mürasummutav mikrofon, mis kasutab Sonar ClearCast AI algoritme, summutab ümbritsevaid helisid või meeskonnakaaslaste müra, samuti on peakomplektil Sidetone'i reguleerimise nupp. See tagab, et suhtlus oleks kristallselge ka keskkondades, kus on palju taustamüra.

PlayStation ja PC tugi
Mitme platvormi toetav USB-C dongel töötab PlayStationi ja PC seadmetega, pakkudes laialdast ühilduvust ilma täiendavate adapteriteta.

Mugav disain
ComfortMAX süsteem tagab reguleeritava sobivuse ning PVD-kattega terasest peapael tagab vastupidavuse ja mugavuse ka pikaaegsel kandmisel. Täpne asukoha tuvastamine on kriitilise tähtsusega mänguritele, et vaenlase asukoht oleks tuvastatud juba enne nende nägemist, ja Sonari läbimurde helitehnoloogia just seda võimaldab.

Delivery information:

1. Collect in Store, free (Tallinn, Vana-Lõuna 19 street, M-F 9:00-17.00):
Collect in Store1-5 W. DaysFree
2. SmartPOST automat (3eur / order over 20eur - 2eur / over 200eur - free):
Smartpost2-5 W. Days2 EUR
3. Omniva automat (3eur / order over 20eur - 2eur / over 200eur - free):
Omniva2-7 W. Days2 EUR
4. DPD Pickup (2 EUR / order over 100 EUR - free):
DPD Pickup2-5 W. DaysFree
5. Venipak Pickup (2 EUR / order over 100 EUR - free):
Venipak Pakiautomaat2-5 W. DaysFree
6. Curier:
Curier in Estonia2-7 W. Days5 EUR
f

Same goods