Stabiilse temperatuuriga pruulimine
Vee temperatuur on kohvi ideaalse pruulimise konsistentsi jaoks ülioluline. Aktiivne temperatuurikontrolli tehnoloogia tagab ideaalse ekstraheerimise tagamiseks stabiilse veetemperatuuri kogu kohvi valmistamise protsessi vältel.
3 tõmbetemperatuuri
Erineva röstimisastmega erinevad kohviubade sordid vajavad parimaks ekstraheerimiseks oma kindlat temperatuuriseadet.
La Specialista Arte pakub kuni 3 infusioonitemperatuuri profiili, mis vastavad temperatuurivahemikule 92–96 °C.
Suurepärane vaht
Täiusliku cappuccino valmistamiseks on kõige olulisem piima vahustamine õigel viisil, mis ei pruugi olla lihtne ülesanne.
Mikrovahu tekstuur ja temperatuur on kaks elementi, mis kombineerituna mängivad soovitud tulemuse saavutamisel olulist rolli.
3 eelseadistatud retsepti
Saad valida espresso, kuuma vee või Americano ja masin valmistab soovitud retsepti otse Sinu tassi. La Specialista Arte on varustatud veetilaga, mis on spetsiaalselt loodud kuuma vee valamiseks otse tassi Americano/Long Black jookide valmistamiseks.